Wellcome, Mr Obama

Ei se minusta jää kiinni, jos maailmantalous vaatii uhrauksia. Jos se kertakaikkiaan on niin, että Siemens ei voi mennä Amerikkaan ilman Hämeenlinnaa niin olkoon! Poliitikon pitää taipua.  -Minä taivun,jos Yhdysvaltain presidentti Mr Obama  tulee tänne Hämeenlinnaan Isosuon vieraaksi ja sanoo minulle, ettei ne ota yhtään autokauppaa Waltoihin ellei ne näe, miten autokauppa toimii täällä Demtroitissa. Maailmanrauhan ja kasvun vuoksi olen valmis suostumaan kaavoitukseen ja siihen, että kaupunki maksaa rampit yms. Rauha ennen kaikkea muuta.  Mutta jos asia  on niin kuin minusta tuntuu, ettei se Obama sittenkään tarvi autokauppaneuvoja meiltä, niin sopisiko, että tehdään siitä peruskiveen (jos) muutattavasta sarkofagista riittävän pitkä.  Tai muurataan sinne sitten muistolaatta aiheesta.

Terkui HK

Kommentti artikkeliin “Wellcome, Mr Obama”
 1. katriina ahtiainen sanoo:

  Hyvä Hannu!

  Kiitos hyvästä väittelystä Suistolla!

  Tuo Ameriikan väliintulo tänne Hämptonttuun herätti melkoista
  hilpeyttä torilla tänään.
  Usko koko unelmayrityksen toteutumiseen on säästöliekillä.

  Keskustelijoilla oli huoli Kaurialan yrittäjistä: kohtelusta.
  Tietty on hienoa, kun tontin arvo kohoaa, mutta tuoko se luottoa
  tasapuoliseen yrittäjien kohteluun.

  Hyvää vaalitaistoa teille kaikille!
  Katriina Ahtiainen (ps 22)

Jätä kommentti

css.php