Naimalakko ja muut säteilevät ideat

 Jösses sentään , kun menee poliittinen peli kovaksi. Ei vihreillä muu enää kovenekaan. Vihreiden pelko Keskustaa kohtaan on niin kova, että vihreiden Kirsi Ojansuu alkaa pihdata, eikä Timo Kaunisto saa jatkaa alkiolaista aatettaan. Ei edes siittiöläistä. Kaikki tämä siis toteutuu , jos vihreät elävät niinkuin opettavat. He kun kannustavat immeisiä naimalakkoon. Tällä kurin he vähentävt kyllä ihmisten luontaista säteilyä , vastapainona Jaappanissa lisääntyvälle säteilylle.

 Yhtä säteileviä uutisia kuului Stukin virkamiehiltä. He kun lausuvat asiasta myös. Jaappanin edustalta merestä oli mitattu vihreitäkin korkeampia säteilyarvoja. Stukin lausunnonantaja laukaisi hetimmiten, tietävänsä varmuudella, että merestä mitattu radioaktiivinen säteily oli peräisin vaurioituneesta ydinvoimalasta. Ei ole mennyt koulutus hukkaan.

 Meidän omat Isä-aurinkoiset säteilevät kilpaa ydinvoimapäästöjen kanssa. Helsteen esittää ja Isosuo lausuu paperilla, jotta moottoritien kate tehdään etukäteen, kaupunkilaisten riskillä ja valituksista huolimatta ja vaikka NCC ei siihen päälle mitään tekisikään. Nyt jos kaupunginhallitus ei laita pojille suitsia, niin hallituskin joutaa vaihtaa. Ei ole opittu mitään koulujen lakkauttamisesta, ei Syyrakki-keissistä ei mistään. Tulkitaan lakia. Jeeeee! Mielissä kiiltää vain Kankkulankaivoparkit ja katteettomat moottoritietunnelit.

 Säteilevä uutinen viikolla lehdessä oli myös se, että autokauppias haluaisi myydä autoja mieluummin katutasosta, kuin kahdeksannesta kerroksesta. Mihin tämä analyyttinen kaupunginjohto vielä pystyykään!

Kommentti artikkeliin “Naimalakko ja muut säteilevät ideat”
  1. Kari Ilkkala sanoo:

    Terve Hannu,

    mielelläni kuulisin Kh:n kokouksen jälkeen miten teidän jäsenet siellä toimivat katteen lisämäärärahan suhteen.

    Kyse ei nyt ole siitä kannattaako katetta vai ei. Kyse on toimintatavasta nyt ja tulevaisuudessa, ja hyvän rahan heittämisestä huonon perään.

Jätä kommentti

css.php