Kiitetään välillä

 Kiitos sähköisistä meedioista! Ne antavat kaupunkilaisille mahdollisuuden ottaa kantaa ja seurata hullunkurisia perheitä (lue puolueet). Kiitos Ilkkalan Karille! Hän on tuulettanut kaupungin organisaatiota parissa kuukaudessa enemmän kuin muut kymmenessä vuodessa. Hän on sinnikkäästi ja perehtyneesti ottanut kantaa aivan oikeisiin asioihin. Hän on jaksanut kommentoida ja analysoida numeerisia lukuja ja avannut monelle lukijalle selityksineen aivan uuden ymmärrettävämmän maailman numeeriseen maailmaan.

 Kiitos Hämeenlinnalle, että se sijaitsee Tampereen ja Helsingin välillä, eikä missään susirajalla.

 Luottamushenkilötkin ansaitsevat oman kiitoksensa: Iisakille kiitos kommentoinnista, aina parin viikon takaiseen asti, jolloin hän on lopettanut kommentoinnin joko vaalien lähestymisen tai kapasiteetin loppumisen takia. Samasta ryhmästä Jorma Hassinen ansaitsee kiitoksensa, koska on lain sallimissa puitteissa jäävi tai ei ole jäävi. Mutta voi kuitenkin lausua ryhmänsä puolesta kommentit Jäähalli Oy:n toimitusjohtajan tekosista.

 Ja kokoomusryhmyri Sari Rautio ansaitsee myös kiitoksensa. Hän saattaa kyllä sanoa, että ”selvitetään perinpohjin”, mutta hänen ikuinen optimisminsa ja eteenpäin katsomisensa saattavat seuraavana päivänä tarkoittaa jo sitä, että eiköhän sitä tullut selvitettyä tarpeeksi ja että loputtomiin ei voi selvittää. Ja hän hymyilee melkis aina.

 Kiitos kaupungin virkamiehille! Tapani jo alkuvuonna oli työsuojelullisista syistä huolissaan ja yhteydessä silloiseen Audiatorin, nykyiseen ex-toimitusjohtajaan. Hän ei antaisi yhdenkään työntekijän kärsiä liiasta rasituksesta. Kiitos siitä! Ismo ja Juha saivatkin jo kiitoksensa valtuustoinfosta. Kiitos! Jukka ”Dynamite-Lindberg” on saanutkin jo vanhuksilta kiitosta pitkin vuotta. Taisin minäkin jo jossain välissä kiittää. Kiitos! Melkein kuin ”Tuntemattomassa” on muita vähäpätöisempiä virkamiehiä kiitettävä nipussa. Kiitos!

 Salorannan Päivi alaisineen saa kyllä eritysmaininnan vielä halukkuudestaan tutustua liitoskuntiin. Ensimmäinen virkamies , joka ottaa yhteyttä luottamusmiehiin ja näkee vaivaa tiedon saannin vuoksi. Lämmin Kiitos!

 Ja kiitos vielä Hämeen Sanomille vaaligalluppien neutraalista palstatilasta. Olen pannut merkille samalla huolellisuudella kuin nuo yllämainitut seikat, että palstatila ei ollenkaan riipu siitä, miten kokoomus tai demarit  menestyvät. Tai Keskusta. Tulokset ovat aivan yhtä isoilla aakkosilla etusivulla, kuten viimeksikin pienellä sivun alareunassa, vaikka Keskusta olisikin sattumalta nousussa.

 Ja muille joita en erikseen nimeltä mainitse, Teille erityisen suuri kiitos!

 Ja kuka se kissan hännän .. ellei itse. Kiitos itselleni, että jaksoin kiitellä kaikkia muita paitsi itseäni.

Jätä kommentti

css.php