Tissi-eutanasia

 Hellettä on jatkunut jo sen verrran, että kavereiden empiirisiä kokemuksa on kertynyt julkaistavaksi asti.  Vähäpukeiset naiset ovat saaneet useat tuttavani kategoroitumaan siihen ryhmään, jotka jättäisivät mieluusti maallisen vaelluksensa isojen rintojen tai leveiden lantioiden alla. Nauruun kuoleminen ei siis olekaan suosituin tapa lähteä täältä!

 -Pois se minusta! Siis minä , joka jo kansakoulussa rakastuin naisopeen, osaan arvostaa naisen kaikkia ominaisuuksia.  Ja jos vaimo sattuisi tämän lukemaan, niin sanon heti ,ettei niistä haittaakaan ole ollut!

– Vaan ne kaverit! Terassi- ja uimarantakokemuksia tuntuu kaikilla olleen helteiden aikana siihen malliin, että tunnen itse jääneeni paljosta paitsi. Sellaisia Amazooneja ja  DD-ladyjä on kuulemma ollut liikkeellä, että moni kaveri on toivonut voivansa päättää maallisen vaelluksensa kyseisen uhkean naisen alla. Kuka on kinnostunut enempi etupäästä, kuka lantion seudusta. Pääasia, tai alapääasia, että jos tuon saisi tai tuolta saisi…  -Ovatkohan naiset itse, siinä ohi liihotellessaan, tienneet olevansa oikeita eutanaasia-enkeleitä? 

 Miespuolisena on vaikea asettua naisen rooliin. Kaipaankin nyt tähän blogiini runsain mitoin, tai siis vähempikin käy, naisilta vinkkejä meille ihan tavallisille kaljupäille ja toki myös itseensä uskoville alfa-uroksille. Mikä se saisi naisen vaipumaan samaiseen nirvanaan, että olisi muka sen jälkeen valmis poistumaan elävien kirjoista?

 Rakkauden merkitystä ihmiskunnan kehityksessä voi pohtia myös seuraavalla darwininilaisella lopputulemalla: Oikeata rakkauttakin on pakko olla olemassa. Millä muutoin selität sukupolvesta toiseen periytyvät pienikikkeliset miehet?

14 kommenttia artikkeliin “Tissi-eutanasia”
 1. Riitta Nyqvist sanoo:

  Moikku Hannu!
  Aamukahvin ääressä syvennyin poikkitieteelliseen tutkimukseeni naaraspuolisten nirvanaan saattamisesta.
  Aikas monen alli-katraan hurmaa minkin kosketus, timantin säihke Marilyn-vainaan malliin.
  Paksu lompakko loiventaa monenmoista ulkoista vajetta.
  Elvis-vainaan lantion pyöritys kannattaa opetella, ratin pyöritys ralliradalla, pääministerin pallilta varo puttoomasta, korkea status politiikassa, bisneksessä saa naiset huokailemaan..
  Enää et naarasta kaada Palon Taunon lailla heinänkorsi suupieles Kulkurin Valssin askelin.
  Ei kuumene kimulit mäki-mateista..
  Mystiset mimmit, ”miksi-naiset-rakastuvat-renttuihin” osastoa unohtamatta.
  Heinäkuuta Hannu!
  T. Riitta

 2. Nimetön sanoo:

   

 3. Hannu Kärpänen sanoo:

  Moron Riitta!

  Harmillista tuo Tauno Palon ajan tenhon katoaminen. Kun olisi ollut niitä korrettuneita heiniäkin.. Ja jos minkit ja timantit yhä ovat kovassa kurssissa, niin mikään ei siis ole muuttunut alla auringon. Tuo Elvis-lantio on kova paikka monelle miekkoselle. Grillikausi olusineen saattaa olla silittänyt rypyt niin, ettei lantion seutua oikein havaitse.
  Mutta paistatellaan! T HK

 4. Virpi Kukkonen sanoo:

  Ehtoinen terve!
  Suren Tauno Palon menetystä…aina on muita korvaamassa!
  mutta odotan virikkeitä kesään. Minua miellyttää ikuisesti siisti metsähenkinen…timantit eivät koskaan ole pahasta.. niitä vaan näkyy niin harvassa – ellei itse osta. Jos ostaa, niin tietää mitä saa, on niin kuin varmempi saalis.

  Tissitukehduksenkin voi jotenkin ymärtää… onhan siinä jotain… mystistä, joka vetoaa …johonkin kehitysvaiheeseen… Hieno aihe sinänsä. Nirvat on helppo vetää saunapuhtaan miehen vieressä.

  Ja ainahan joku mittaa viivottimella…

  t.Virpi koo

 5. Hannu Kärpänen sanoo:

  Moron Virpi!
  Joillakin naisilla on mielestäni sarjakuva-Viivin ongema. On tullut (Wagner) sika taloon , vaikka ei ole säkissä ollutkaan ennen papin aamenta. On saatettu kuherrella ja mittailla jopa vuosia , kunnes sitten myöhemmin ollaankin sian kämppiksiä. Mistä moinen?
  Ja oliko se tai ne Froikkarit, kun taas lauloi siitä ongelmasta, miten se nainen muuttuu yhdessä yössä. -Että kun ihan rinsessan kanssa menee ravintellista samaan sänkyyn, niin sitten herääkin aivan jonkun toisen näköisen vierestä. On se niin väärin! Olikohan Tauno Palon aikaan moista ongelmaa!?
  Paahdetta pintaan! T.HK

 6. Heikki Koskela sanoo:

  Moi!
  Mitkä ovat miehille sopivia nähtävyyksiä, joita voi katsella pitkänkin aikaa?
  Ne ovat nuotiotulen liekki, järven selkä ja naisen rinnat.
  Niissä kaikissa on jotain lumoavaa ja kaunista.
  Elämä on mukavaa t. Hessu K.

 7. INVA-paikalla melkein allejäänyt sanoo:

  Helle tuntuu sekoittavan yhden jos toisenkin pään. Taitaa yksi artikkelin kirjoittajan jutunjuurista olla kovin läheinen? Kas kun hauholaisen Hannu Kärpäsen omistama auto lipui hauholaisen S-Marketin parkkipaikalle. Tilaa oli reilusti, mutta kuskina toiminut nuori, pullukka ja varsin auliisti tissivarustustaan tykötekevä naisenalku päätti parkkeerata ihan oven eteen liikkumisesteisen pysäköintipaikalle. Suureksi hämmästyksekseni kuski, sen enempää kuin kyydittäväkään, eivät olleet lainkaan liikuntarajoitteisia. Asiasta neidille (?) huomautettuani sain kuulla haistatusta ja vittuilua – sekä käskyn mennä komentamaan auto pois toisessakin INVA-ruudusta. Ei siinä toisessakaan autossa ollut kyseiselle paikalle pysäköintiin oikeuttavia tunnuksia, mutta varsin liikuntarajoitteinen sen toisen auton arviolta 80+ vuotias kuljettaja oli. Ja mikä ihmeen perustelu tämän niskojaan nakkelevan plikan selitys oli? Kun toiset rikkovat sääntöjä, niin tottakai hänkin saa INVA-paikalle pysäköidä.

  No jaa, eipähän asia kai minulle kuulu – ei ainakaan siinä mielessä, että tarvitsisin kyseistä paikkaa (toivottavasti) vielä pitkään aikaan. Mutta jonkinlaisen tapakasvatuksen paikan luulisi näillä helteillä ja noilla asenteilla olevan? ”Mitä sillä on väliä, vaikka kunnia menisi, kunhan maine kasvaa…”

  Vielä pieni sivukommentti: Kyytiläisenä ollut pojankloppi taisi aavistuksen säikähtää käytöstäni. Todellakin syytönhän hän kuskin ratkaisuun oli.

 8. Ihmettelen sanoo:

  Kyseessä oleva ihminen voisi nostaa jo tuosta kunnianloukkaus syytteen. En tiedä millainen kukkakeppi kirjoittaja on ollut, jos pitää kyseistä tyttöä haukkua täällä pullukaksi ja arvostella rintavarustusta. Eikö elämässäsi ole parempaa tekemistä kuin muiden kyttääminen ja arvosteleminen? En sano ettei olisi väärin parkkeerata INVA-paikalle, mutta veikkaan että tähänkin löytyy joku hyvä selitys!

 9. Timo Hirvi sanoo:

  Hei sinä ”NVA-paikalla melkein allejäänyt ”
  Helle näköjään on sekoittanut jonkun muunkin ääliön pään vielä enemmänkin.
  Onko tämä yllätys että satikutia tulee, kun menet ”Maailman pelastajana”
  tekemään parkkipirkon/poliisin tehtäviä. Kyllä luultavasti muutkin inva-parkki merkin ovat huomanneet ja olleet asiasta tietoisia, että tähän ei kuulu parkkeerata jos ei ole kyseistä lätkää.
  Aivan yhtälailla tämä (80+) ihminen on tehnyt väärin parkkeeratessa invapaikalle, kyllä luulisi tämän (80+) ihmisen kulkevan taksilla tai muulla kyydityksellä ja avustuksella jos on kyvytön muutamaa metriä enempää kävelemään kauppaan..
  Lisäksi ” kuskina toiminut nuori, pullukka ja varsin auliisti tissivarustustaan tykötekevä naisenalku ” Kirjoituksesi on mielestäni jo kunnianloukkaus.
  Ei ihmekään että Anonyymisti kirjoittelet tänne.
  Asianomaisena harkitsisin jopa yhteydenottoa poliisille… Toivottavasti tiesit, että vaikka anonyymisti kirjoitat on sinut/tietokoneesi jäljennettävissä..

  Vielä pienenä sivukommenttina sinulle :

  http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/87564-sinustako-%E2%80%9Dparkkipirkko%E2%80%9D-%E2%80%93-toita-tarjolla

 10. ladyboy sanoo:

  Sinä anonyymi Invaliideista huolehtiva! kannattaisi varmaan hommata jotain parempaa tekemistä kun muiden ihmisten parkkeerauksen kyttäys.. voi käydä tylsäksi ja empä usko jos sielä parkkipaikalla oli tilaa
  niin sitä 80 vuotiasta paatsea varmaan niin hirveästi haitannut.. äläkäää ihmiset olko niin vanhoollisia! tai jos menee huonosti niin purkakaa se raivo vaikka liikuntaan! Siinä se HOMMAA HARRASTUS! ei varmasti tekisi pahaa.. veikkaan että alkaa sinullakin lonkka reistailemaan ja ylipainoakin taitaa löytyä ?

 11. harri-veikko kujal sanoo:

  Heipähei. Tässä kyseinen ”pojankloppi” (ikää +20) voin taata herraseni että vaikka olinkin täysin paskat housussa 😀 kun tapasimme niin ensi kerralla jos kirjoitat ystävästäni tuohon sävyyn tulet todellakin tarvitsemaan itse inva paikkaa.

 12. harri-veikko kujala sanoo:

  Anteeksi laiton uhkaukseni mutta käytöksesi oli vähintäänkin naurettavaa.

 13. Hannu Kärpänen sanoo:

  No Huh-huh!
  Tuo Herra nro 7 taitaa olla kärsinyt helteestä aivan liikaa. Ja varmaan muustakin. -Osanottoni! Tai oikeastaan pitäisi näin valtuutettuna olla huolestunut omista tekemisistään. Kannatinhan menoleikkauksia. Nyt nämä terveyskeskusten lomautukset taitavat tuntua kaupunkilaisten keskuudessa. Olisin toivonut, että ennen lääkärien lomia kaikki reseptit varmasti uusitaan ja että kotipalvelu valvoo, että lääkkeet myös otetaan. Toisaalta ihmisillä pitäisi olla myös joitain terveitä harrastuksiakin.
  Kun mietin Herra nro 7:n esittämää kuvaelmaa, tulen seuraaviin ajatuksiin: Hän on siis lukenut kirjoitukseni jo ennen kyseistä inva-päivystysvuoroaan. -Lukenut ja syvästi närkästynyt. Ja mistähän hän olisi voinut syvästi närkästyä? No, Hannu Salamaksi minusta ei ihan ole. Ei hän siitä kade ole. Kirjoitelmassani mainitsin pari häntä askarruttavaa seikkaa. Kavereiden jutussani ihannoimat suuret tissit ja/tai lantio. Ja sitten lopussa se vastoin Darwinin kehitysoppia yhä esiintyvät ”pienikikkeliset miehet”. Vain yhtenä vaihtoehtona pidän sitä, että hän on elämässään jäänyt paitsi jompia kumpia ja että jompi kumpi hänellä on, vaikka ei tahtoisikaan.
  Miten muuten selität sen, että ”aikuinen” ihminen invaruudusta selviydyttyään kipittää kotiinsa, ns kotiutuu, avaa tietsikkansa, kaivelee Hämeen Sanomien blogit esiin, sieltä Hannu Kärpäsen kirjoituksen ja vastaa siihen yhteiskunnan sääntöjen rikkomisesta. Ja sieltä raskaimmasta päästä. Siis koko tämän ajan hänen päässään on takonut tietoisuus minun blogistani ja siinä olleesta kirjoituksesta! Joko hän tuntee autoni tai vielä pahempaa, hän hakee sen tiedot eräästä puhelinpalvelusta. -No , hyvä, jos tällä vältytään pahemmilta onnettomuuksilta.
  Kauhuissani ajattelen kuitenkin tälläisia kansanpoliiseja, jotka liikenteessä reagoivat juuri aivan perseestä. -Ohitustilanteessa eivät antaisi tilaa ja kiihdyttäisivät tai kiilaisivat. Kenties lähtisivät ajamaan toisten rikkeiden perässä ja vaarantaisivat otsasuoni pulleana monen hengen. Sissos!
  Autossani ko tilanteessa olleesta henkilöstä kumpainenkaan ei ollut pullukka eikä rintavarustustaan tykötekevä. Herra nro 7 näkökyky on siis todistettavasti vajavainen. Ehkä siis kuulokin. Eikä autossa myöskään ollut yhtään pojankloppiakaan.
  Parasta meille kaikille tapauksessa oli, että autoa ajoi joku muu kuin minä.
  Helteestä ja terveydenhoitoväen lomautuksiata huolimatta kehotan juomaan nestettä riittävästi, huolehtimaan suolatasapainosta ja ottamaan kaikki määrätyt lääkkeet ohjeiden mukaisesti. Ihan kertauksena.
  T HK

 14. Nimetön sanoo:

   

Jätä kommentti

css.php