Munasarjatonta menoa

 Pallot ovat pahasti hukassa Suvi Golf-Lindenillä. Pitkään on tiedetty, että Ylen tuleva rahoitus vaatii päätöksiä. Meno ja menot eivät voi näin jatkua. Nyt, jopa minäkin, täysin epäpoliittinen henkilö, alan epäillä, että kyseessä on Kokoomuksen pelko nousevasta Demarien kannatuksesta. -Reisille valuu.

 Takametsän valtuutettu ei helpolla taivu ajatukseen , että asiat pitäisi jättää hoitamatta poliittisen kannatuksen vuoksi. On se niin vierasta. Ehkä Kokoomuksessa tuijotetaan liikaa nykyisiä kannatuslukuja. Voin kertoa monen vuoden täydellä kokemattomuudella, ettei se kannata. Neljäkin vuotta on lyhyt aika, jos luulee sinä aikana muuttavansa poliittista karttaa perusteellisesti. Jos ja kun on vielä hoitamassa yhteiskunnan asioita. 

 En näe mitään oikeita perusteita olla määrittelemättä ns uutta lupamaksua. On täysin munasarjatonta päätöksentekoa Suvilta , siirtää vastuu seuraavalle  eduskunnalle ja hallitukselle. Asioiden eteenpäin vieminen on ollut täysin ailahtelavaista. Olisiko lääketieteellisestä kemiasta Suville apua? Millaisen kuvan ministerinä Suvi haluaa itsestään jättää? Kävikö käsky jostain muualta? Työväen presidentiltä vai pääministeriksi pyrkivältä valtiovarainministeriltä? Tähänkin sopiis se ”AIKUISTEN OIKEESTI”: Nainen on ministerinä neljä vuotta, eikä saa yhtä Yle-maksua hoidettua.  Haisee niin..

Otetaan kaiken lisäksi huomioon se. että olen erittäin tyytyväinen , että Jungnerin aika Ylessä päättyy. Silti voin yhtyä täysin hänen tämänpäivaiseen lausuntoon Suvi Golf-Lindenin päätöksestä. -Täysin munasarjatonta.

4 kommenttia artikkeliin “Munasarjatonta menoa”
 1. Riitta Nyqvist sanoo:

  Munasarjatonta tai ei Hannu,
  mitä Suvi Linden on saanut aikaiseksi ministerinä muuta kuin sekaannusta, se heijastelee jo Kokoomuksen imagoon.
  Yritin kartoittaa hänen ydinosaamisaluettaan, ei auennut.
  Ministerinä hän on yhtä tarpeellinen kuin pyramidit Egyptille..
  Kokoomuksessa taitaa olla muillakin kuin Rajalan Lylyllä vaihdevuodet…
  vai missä puolueessa se Lyly nykyisin lykkii.
  Mä kyllä tykkäsin värikkäistä Jungnerin ajoista YLEssä..
  Perjantaita Sullekin täältä putkirempan keskeltä!
  T. Riitta

 2. Hannu Kärpänen sanoo:

  Moron vaan Riitta!
  Tuossa kaupungilla astellessa tuli vastaan tuttu, joka kyseli kovast blogini ajatusta. Jotta miten tämä puolueiden ja just Kokoomuksen kannatukseen liittyy. Mokoma ylemaksu. Annoin arvioni siitä, milloin ekat korotetut ”tv-lupamaksut” ovat just maksussa. Aika osuu otollisesti ensivuoden eduskuntavaalien alle. Jos laki tulee voimaan ensi vuoden alusta. Silloin kysellään kenen tekeleitä? Enempää ei tarvinut selittää.
  Valtio (eduskunta, hallitus) vaatii tuottavuusohjelmia eri hallinnon aloilta ja myös tuottavuuden nousua kansalaisilta. Mitä peliä tämä on, jos yhtä Ylemaksua ei saada aikaiseksi neljässä vuodessa ja siirretään vastuu ja valmistelu eteenpäin. Hei haloo!!
  Missä muualla tällainen kävisi päinsä? Täysin munatontakin!
  T , Hannu

 3. ossi a sanoo:

  Kuulehan Hauhon-Hannu. Onneksi meno ei sentään ole ollut hävytöntä. Minusta on muuten näyttänyt, että sama tauti vaivaa Suvin lisäksi tässä maassa kaikkia päättäjiä. Täällä on vastuuta pakoiltaessa koottu erilaisia työryhmiä Tarastin työryhmästä eilen näyttävästi uutisoituun uusimpaan harhautustyöryhmään ja niiden selvityksiä muka odotellessa seuraavat vaalit lähenevät. Tällä kerralla hallitus on jollakin ilveellä koonnut saamattomuuden syyllisyyttä jakamaan myös ulkopuolisia. Talouden tasausjakso tuli ”päälle” 2008. Kaksi vuotta on rahaa hukattu miljarditolkulla ja sama meno jatkuu, kun kukaan ei uskalla laittaa jarruja päälle äänten menetyksen pelossa. Koskaan ennen Suomen historiassa eduskuntavaalien ääni ei ole tullut veronmaksajille niin kalliiksi kuin se tulee seuraavissa vaaleissa. Vastuun pakoiluahan tämän täytyy olla, koska toinen vaihtoehto olisi tyhmyyden, avuttomuuden ja osaamattomuuden symbioosi ja siihen meistä tuskin kukaan edustajiemme kohdalla uskoo.

 4. Hannu Kärpänen sanoo:

  Moron!
  Tuon vastuun pakoilun vahvistan, mutta osaamista hallituksessa varmaan olisi, jos olisi haluja. Ja kalliiksihan tämä lysti käy, se on selvää.
  Tuosta Yle-maksusta vielä. Tavallinen tallaaja pystyisi avustavan hovinsa turvin varmaan viikossa laskemaan useita eri versioita maksusta. Kun tietää nykyisen budjetin , visioi suunnan ja laskee sitten kansalaisten, kotitalouksien, avioparien tms joukon ja alkaa jakamaan tarvittavaa budjettia. Verottajalta ja Kelalta saa erilaisia tuloluokkia ja tietoja paljonko niissä on väkeä. Jos halutaan, niin luokitus mukaan tai ei. Ja esitys halltuskumppaneille ja eduskuntaan. Viikossa pystyy. Ja jos ei pysty neljässä vuodessa, niin pitääkö olla enää ministerinä? Surulliseksi tämän tekee tieto, että Kokoomuksen ministeriryhmäkin olisi tämän takana.
  T , Hannu

Jätä kommentti

css.php