Iltasanomiset tänään

 Keltainen lehti tänään: Google kuvasi alastoman miehen aidan yli. Puoliso pilasi perheonnen sanomalla: ”Miten meitä voidaan näin nöyryyttää!”  -Olisi pitänyt suunsa kiinni, tai sanonut: ”Yes, miehen mallia muillekin!”  -Nyt kumpainenkaan ei kehtaa mennä enää ihmisten ilmoille.

 Nalle W on luuseri. Nalle W ei tienaa osinkoina kuin reilun kuudesosan A Herlinin osuudesta. Työntekijä saa palkkansa osaamisensa mukaan, eikö? Nalle ei tee kunnolla töitänsä!

 Piirtäjä, vaimonsiskonmiehenveli Timo Mäkelä – alias Timppa, kertoo kuvaelmassaan karusti sen, mihin 20 vuotta kokoomuslaista valtiovarainministeriön hallintaa on Suomea viemässä. Loppukuvassa on Katepillari-Katainen jyräämässä kuntien peruspalveluita. Meillä Hämeenlinnassa Dynamite-Lindberg. Jälki on samaa.

 Suvi Golf-Linden antaa ylen lain, mikä ei miellytä ketään. Ainoa, mikä Ylen rintamalla miellyttää, on Mikael Jungnerin toimikauden päättyminen. Hän itse naulasi viimeisen lautakasan arkkuunsa loppusyksystä.

 Maatilojen EU-valvonta on saavuttanut cliimaksinsa. Heinäveden Luutsalon autiosaaresta on evakuoitu Zetor 25A vm -57. Liikkumatonta traktoria oli tarkkailtu jo vuosia, ja lopulta se oli evakuoitu. Suomen poliisi tutkii kuitenkin asiaa varkautena.

 Naisen niminen mies, joka oli ryöstänyt pankin jalkajousella, on ollut yhteistyöhaluinen vastakkaista sukupuolta olevan itsensä kanssa. Hän toivoo joutuvansa hermafrodiitti-vankilaan, jollaista ei ole missään. 

Maajussille morsian -ohjelman suursuosikki Jarkko jättää kilpailun kesken. Hän ihastui oman kylän tyttöön.  Olisi nyt vaan miettinyt hieman pidempään!     – ”Jaa mitä teen kultaseni?”  ”-Kirjoitan yhtä juttua , tulen kohta” – ”Jaa heti?”  ” Kyllä Kultaseni…….

 

Jätä kommentti

css.php