Politiikan uutiset

 Ulkoministerillämme on ollut tiedotusongelmia. Ensiksi Presidentin suuntaan ja toisella kertaa Alex pyysi rauhanturvaajilta anteeksi kompurointiaan Helsingin Sanomien välityksellä viikonvaihteessa.  Ilmeni kuitenkin , ettei talibanjakajat voineet toimittaa lehteä perille osoitteella ”salainen”. Nyt Stubb on komennettu esittämään anteeksipyyntönsä henkilökohtaisesti . Hänet on nähty lentokentällä jakamassa viikonlopun Hesaria kotiin palaaville rauhanturvaajille.

 Demarit ovat tavoittaneet Ylen mukaan kriittisen rajan. Urpilainen on ohittanut kriittisen massan -ja kaukaa. Puoluetoimistossa epäillään , että tiedottamisessa on epäonnistuttu. Ilosanoma kyläkoulujen ja vanhainkotien lakkauttamisesta ei liene tavoittanut vielä kaikkia. Muuten ei ole selitettävissä kannatuksen pysyminen jopa viidessätoista prosentissa. Peliin on jo heitetty Afganistanista kotiutettujen joukkojen käyttö seuraavissa eduskuntavaaleissa kannatuksen turvaamiseksi.

 Keskusta testaa kannatustaan laivalla viikonvaihteessa. Jäsenristeily on osoittautunut galluppinousun syyksi. Kymmenittäin Ylen toimittajia  ja satamäärin freelancereita on hakeutunut Keskustan jäseneksi, päästäkseen risteilylle ja kuulemaan inside-juttuja. Toimittajat ovat jopa kyselleet Matilta, mistä tulee nimi ”jäsenristeily”?

 Jykä Richt ja Jyrki Ricter nimellä tulleet kymmenet jäsenanomukset on hylätty. Sinnikkyydestä ei toimittajia kuitenkaan voi syyttää. Alunperin laivalla piti esiintyä Freud Marx Engels & Jung. Puolue sai kuitenkin viimehetken tarjouksen pinnalle pyrkivästä samanhenkisestä uudesta yhtyeestä, joka oli valmis maksamaan pääsystä laivalle. Nyt siellä esiintyy siis Richt-Marx´s angels & Junger.

 Mukaan on sentään otettu useampikin naistenlehti ja rakennusalan julkaisu. Ihan vaan luettavaksi. Laivaa seuraa joukko Ylen kumiveneitä. Risteilystä tehdään ajankohtaisohjema, joka esitettäneen seuraavien vaalien alla. Useasti.

7 kommenttia artikkeliin “Politiikan uutiset”
 1. juttujuoppo sanoo:

  Kiitos aamunauruherätyksestä, Hannu!

 2. Hannu Kärpänen sanoo:

  Morot sinulle!
  On pitänyt kiirusta, jotten ole kiitosta kommentistasi edes ehtinyt laittamaan. Jotta kiitos kannuksista! Vaan varauduppa uuteen teatterikauteen. Se alkaa ensi maanantaina. Ja samalla päättyy moni teatteri, faktoihin. Pyrin ehtimään sitten enempi tännekin osastolle!
  T, Hannu

 3. Undertaker sanoo:

  On pitänyt kiirusta, jotten ole kiitosta , otta kiitos kannuksista! onko tämä hml johtohenkilöiden äidinkielen taito ?? Jo peruskoulussa opetellaan kirjoittaan ja lapsia pakotetaan opiskelemaan ja isot herrat ei itse edes osaa

 4. Undertaker sanoo:

  Oletko keskustan kunnanvaltuutettu Hannu Kärpänen se kyseinen ihminen jolla kirjoitus virheitä riitti???

 5. Hannu Kärpänen sanoo:

  Arvoisha Underwear!
  Turha olisi edes yrittää selitellä, että joskus heittää tahallaan ihan tekstivirheellistä tekstiä. Asiavirheellistä kun tulee aina. Tai , että on mukava nousta sinne ekaluokan tasolle ja kirjoitella sellaisia, kun on korkeintaan kolmannessa luokassa. Tai että tyylikeinona joskus kirjoittaisi huimia sanoja, saati lauserakenteita.. Ei! Silkkaa osaamattomuutta ja kyvyttömyyttä: Kyllä se on heti myönnettävä.
  On mulla toki arkisto niistä hulluimmista kirjoitusvirheistäni. Ja ihan lyhyissäkin lauseissa. Kerrankin kirjoitin:” Kärpänen tapettiin tapettiin”. Ja se lause, kun remonttireiska huusi: ”Tu kattoon kattoon”. Ja sikapaha kämmi, kun äiti sanoo:”Teemukin haluaa teemukin.”
  Ja muistuupi ikuisesti mieleeni se kaunokirjoituksessa tehty pahin töppäys, josta tulet muuten mieleeni heti. Siis kaunolla piti kirjoittaa Riipinen Miina ja arvaahei, että unohdin iii-pilkut pois!! Kylä nolotti.
  Mutta ole sinä edes tarkkana, – terkuin , Hannu

 6. Undertaker sanoo:

  Ei teidän tarvitse selitellä tollasilla asioilla! kun ette siellä kokous salissa saa oikeastaan yhtään mitään aikaseksi se suorastaan vittutta! Onko hämeenlinnaan tehty mitään hyödyllistä öööö…. esim vaikka nuorille? tai vanhuksille? eikö olisi reilua vaikka että nuorin bussiliput olisi halvempia? koska toiset elättää itsensä!

 7. Hannu Kärpänen sanoo:

  Moron taas!
  Tervetuloa seuraamaan ensi maanantaina valtuuston kokousta Raatihuoneelle klo 13 alkaen. Silloin selviää ainakin se, mitä yritetään saada aikaiseksi, sekä nuorille että vanhuksille. Ja bussiliput olis kiva olla halvempia, kyllä.
  T Hannu

Jätä kommentti

css.php