Neuroblogi

 

Olet neuroblogian laitoksella. Lukijasi ovat jo pitkään olleet sinusta huolissaan. Toisaalla, lukijasikin ovat analysoitavana. Kirjoituksesi ovat pitkään ihmetyttäneet. Saman toisto, vaihtelevat aiheet, itsesääli, narsismi, apatia, empatia,- kaikenlainen tunnetilasi arveluttaa, kellon ajat, jolloin kommentoit ja kirjoitat paljastavat sinusta kaiken. Missä maailmassa elät! Nyt on kaikki selvitettävä.

Neuroblogian laitoksella sinulle tehdään tarkat tutkimukset. Verballistiikan osasto tutkii kirjoituksiesi osumatarkkuuden, iskemät ja hylsyt. Jos kirjoituksesi on alkanut taantua ja hiipua, syytä on tutkia ruutijäämätkin.

Vai oletko kenties vain kirjoittavinasi? Onko blogikirjoituksesi vain harhautusta? Sisältyykö kirjoituksiisi salainen viesti? Onko kenties yhdistettävä sanojen alkukirjaimet tai kirjaimilla joku muu järjestys, josta muodostuukin oikea sanoma? Siksikö blogisi ovatkin olleet niin  ihmeellisiä? Ja mikä on lukijakuntasi! Kaikki on saatava selville. Miksi ne viitsivät lukea kirjoituksiasi?!

Menneisyyden tutkijat ja tulevaisuuden ennustajat syöttävät elämäsi tietokoneeseen. Hetkessä sinulle annetaan ennuste tulevaisuudestasi. Siitä lopusta. Blogikirjoituksesi ja lukijasi on analysoitu. Isoveli herättää. Erilaisissa ammattikuntien koulutuksissa käytetään esimerkkinä kirjoituksiasi ja annettua ennustetta  ja verrataan ruumiinavauspöytäkirjaan ja DNA-köynnökseen. Maailma on lähes täydellinen.

Pienenä vinkkinä lukijoille: Edellämainitussa tekstissä olevia kirjaimia sekoittamalla eri järjestykseen, niistä voi saada varsinaisen blogin sanoman. Jopa mieleisensä.

Jätä kommentti

css.php