Hannun muotiblogi

 Olen siis vaatteitteni alla ihan alasti.  -Tässä kohtaa on jo pakko ,mahdollisia tosikoita varten ,kertoa taustaksi: Iltauutiset kertoivat Ruotsissa muotiin nousseesta ”muotibloggauksesta”. ”Muotistarat” kertovat blogeissaan, mitä sponsoriensa toimittamia vaatteita kulloinkin pukevat. Ja nuoret ostavat samat kamat ja apinoivat heitä!

 Herään siis 5.30. Lomittaja vaihtuu ja joudun opastamaan häntä ”vapaapäivänäni” ainakin tunnin verran. Ja se HANNU-LOOK , jota olette odottaneet ,tälle päivälle: Yö-asun riisuttuani alusasukseni valitsen n 30 kertaa pestyn puuvillapaidan ja 45 kertaa pestyt puuvillakalsarit, molemmat pääosin ehjät, vain työkäytössä.Väri ollut vihreä. Pitkän hakemisenkaan jälkeen en löydä valmistajaa, pesuohjetta saati kokonumeroa enää. Pehmeät iholle. Ylävartalon verhoukseksi lisään n 10 vuotta sitten edustuskäytöstä poistetun poolopuseron, väri ruskea, ei luettavaa tekstiä tuotelapuissa.Täysin ehjä, mukava. Koko komistuksen verhoan  aikanaan kirkkan sinisenä hohtaneeseen kokohaalariin kiiltävin metallinapein (osa korvattu valkoisin neulotuin napein). Ehjät. Napituksesta jätän ylänapin auki. Jalkaani laitan ,edesmenneen äitini loputtomasta varastosta , harmaat villasukat ,punaisin kaksoisraidoin varren suussa. Molemmat samaa paria, ehjät. Haalarin puntit trendin mukaisesti sukkien päälle. Työjalkineeksi valitsen tänä aamuna, metsurinsaappainakin käytetyt turvajalkineet. Väri keväisen raikas oranssin-sininen kaksoisväritys. Laadukas, koko 46,ehjät. Tuuhean hiuskuontaloni peitän n. 10 vuotta vanhalla sinisellä täysin ehjällä sponsoripipolla. Siinä on aikoinaan lukenut ”Kaivotarvike”, mutta olen ajat sitten poistanut siitä k-kirjaimen. Osaksi siitä syystä ,että osaisin sitä käyttää oikeaan paikkaan. Käteni viimeistelen sinipilkkuisilla uusilla näppylähanskoilla. Pukiessani olen hörpännyt aamukahvin mustana ja olen valmis töihin.

 Minulla on parturi myöhemmin tänään Hämeenlinnassa, ja suuresti jännitän montako klooniani siellä näen. Lisäksi toivon,että te  muutkin bloggaajat tuntisitte vastuunne , ja toimisitte vuorollanne kaikkien nuorten esimerkkinä pukeutumistrendien antajina. Varsinkin ,kun uutiset kertoivat ,että Suomi tulee 1-2 vuotta Ruotsia perässä. Vaan eipä ollut kuin yksi päivä! Ja tasa-arvon vuoksi ,seuraavaksi olisi naisen vuoro!  

5 kommenttia artikkeliin “Hannun muotiblogi”
 1. Heikki Koskela sanoo:

  Moro Hannu!
  Tutulta kuulostaa mennä lomapäivän aamulla ohjeistamaan lomittajaa. Ja yleisölle tiedoksi: karjanhoitajaviljelijöillä on vuodessa 26 lomapäivää, joista 4 saa olla sunnuntai tai muu juhlapyhä. Se on aika vähän, koska vuodessa on 52 sunnuntaita ja muita pyhiä ja virallisia vapaapäiviä aika liuta. Toisaalta tästäkin on oltava kiitollinen, koska lomitustoiminta on yhteiskunnan tukea, muinaisten maataloustupojen jäämistöä.
  Viime laman aikana Lipposen I hallitus leikkasi jo sovitusta maatalousbudjetista 750 miljoonaa mk. Tulonalennusta laimensi se seikka, että maatiloja oli tuolloin kaksikertainen määrä nykyiseen verrattuna. Nykyrahaan indeksoituna tuo summa on parisen sataa miljoonaa euroa. Jos leikkaus tehtäisiin nyt tuon suuruisena, nuoremmilla viljelijöillä nimismies vasaroisi keittiön pöytää.
  Joka tapauksessa, Hannu, jaksamista työssäsi, mutta muista kuitenkin: sinä se saat pari kertaa päivässä käydä tissinkoitolla, minun on nykyään kysyttävä siihen lupa.
  Terv. Hessu K.

 2. Hannu Kärpänen sanoo:

  Kiitos Hessu kannustuksesta. Kai sinäkin odotat pukeutumisohjeita aina aamuisin jotta osaat olla trendikäs! Ja varmaan huomenna saamme uudet ohjeet..

 3. Merja Uotila sanoo:

  Rajaton rispekti täältä karjattoman pöydän äärestä.
  Unohdit mainita kuvassa näkymättömän seikan: Parfym le Aromé. Varsinkin poikimisten jälkeen voimakas, huumaava tuoksu (hiukset; Salon Jälkeiset, muotovaahtona virtsa). Ei lähde pesemällä hipiästä eikä hiuksista aivan ensimmäisillä kerroilla.
  (Ottaa sohvalta chihuahuansa asusteeksi ja siirtyy muihin askareisiin)

 4. Hannu Kärpänen sanoo:

  Pukeutumisen lisäksi työpaikkaetuna tulee uskomaton määrä muuta antia: Koskaan ei voi olla niin väsynyt töistä tullessa ,että lösähtäisi sohvalle heti. Ei, pesulle on jaksettava. Ja sinne pipon alle kertyy monenmoista kokemusperäistä hyödynnettävää, kiimantarkkailusta alkaen.

 5. Wilma sanoo:

  Tää nauraa täällä ihan hervottomasti…

Jätä kommentti

css.php