Terve tuloa lokiin hra Päätoimittaja

Terve siis tuloa vielä kerran hra Päätoimitaja joukkoomme. Täälä tiivistyy. Me blokikirloittajat olemme kaikki kielineroja.luin sen lehdestä, vaikkei mua mainittukaan nimeltä. Ja hervottoman viisaita. Saas nähdä kuinka pärjäät. Onko sulla sielä norsunluutornissa hissi? Toiset on käyneet lokikurssillakin. Kato sit vähä mitä kirjoitat. Esimies tai työnantaja saa lukea sun puhees. Onks sulla semmoista? Voi tulla YT! Eikä muutenka saa mitävaan kirjoittaa. Meille tuli kuntaliitos. Kaupunkin työntekijät saa kirjoittaa mitävaan. Ne ei saa 5teen vuoteen potkuja.Niillon suojatyö sen aikaa.

 Tää on sähköistä viestintää. Tän lehden keskusteluvoorumissa on vielä sähköisempää. Sä kun oot ollu paperihommissa siälä lehdessä niin ei tää ole sen kummempaa. Hianompaa vaan. Rasistiks ei saa ruveta. Onks Kiemunki rasisti?Täällä voi olla polliisiakin mukana.Tiäs vaikka mitä atarin miähiä. Sullahan on ammatti niinku vähän tapana. Ne voi kuunnella näitä kirjoituksia.

Kirjotit siitä aurinko kuninkaasta. Se on yks mun lempparivalmentaja. Tykkään sen jutuista vaikkei niitä aina ymmärrä. ne on sillo viisaita. On täälläkin niinku politiikassa. Ei tääläkään kommentoida. Tai jos kommentoi ni joutuu selitteleen .Onks siälä hissi?

 Oot ny sit niinku yks meikäläisistä. Onnee.

 

Kommentti artikkeliin “Terve tuloa lokiin hra Päätoimittaja”
  1. Juhani Nikkanen sanoo:

    Päätoimittajan on oltava kapteeni laivassa lähiaikoinakin, kun ronnin islamit alkavat vaatia omaa ”Iisakin kirkkoa” – palstaa ,lehden sivuille.Taitoa siinä tarvitaan jotta ei jonain aamuna todella ala YT.

Jätä kommentti

css.php