ILOKAASUA KAUPUNKIIN

Uutinen (radio suomi 17.00)kertoi juuri tutkijoiden havainneen, että tundralta karkaa  ilokaasua ilmakehään. Kyllä luonto näköjään hoitaa ihmisten ahdistuneisuuden tässä ilmastonmuutoksessa. Toivoisin kovasti koillistuulia tänne Hämeenlinnaan, niin moottoriradasta ahdistuneetkin saisivat helpotusta.

Olen havainnut,että jotkut päättäjät toivovat aina muiden ratkovan meidän kulloisetkin ongelmamme. Parina viime vuonna Hauhollakin oli päättäjiä , jotka toivoivat milloin valtion,milloin Hämenlinnan ratkaisevan kaiken. Luulin,että olisin tällaisesta päässyt eroon. Eipä tullut mieleenikään,että täällä Hämeenlinnassa on tapana TOIVOA ratkaisua KHO:lta! Kun kaupunki omistaa moottoriradan, lienee luonnollista hakea ymp.lupaehtoihin, mahdollisimman joustavat ehdot. Tällöin aluetta voidaan monipuolisesti kehittää. Kyllä meillä päättäjillä pitää olla visio tulevasta ja valitustie on asia erikseen.

Koillistuulia odotellessa..

Jätä kommentti

css.php