ANOPIN JA JÄÄHALLIN AVAJAISET

  Tätä kirjoittaessani kaikki on vielä edessä. Hämeenlinna saa huomenna virallisesti uuden upean jäähallin.On toki aikakin jo siirtyä uuteen aikaan. Kun jäähalli ”syntyy” sille pidetään avajaiset heti. Sen lisäksi ,että huomenna on Ystävänpäiväkin, sattuupi allekirjoittaneen anopilla olemaan syntymäpäiväkin. Ja siis heti ,ettei unohdu: Paljon onnea Eila-anoppi! Tulemme juhlimaan toki joukolla. Anoppi ei lue blogeja, mutta luotan ,että sana kiirii… Ja toisin kuin jäähallilla,anopin ja meidän muiden avajaiset pidetään vasta kun käyttö on loppunut.Toivottavasti ei ihan pian.

 Hämeenlinnan Asunnot Oy:kin on kutsunut samalle päivälle liittymäkuntien valtuutettuja tutustumaan tulevaan toimintaan. Taitaisi olla liittyvien kuntien asunto-osakeyhtiöiden historiassakin pieni avajaisten pito paikallaan.      Ystävänpäiväonnea ja menestystä meille kaikille ja toivottavasti jäähallin avajaiset ovat ainoat pitkään aikaan. 

5 kommenttia artikkeliin “ANOPIN JA JÄÄHALLIN AVAJAISET”
 1. Juhani Nikkanen sanoo:

  Asunto-osakeyhtiöiden pesänselvitys pitäisi tehdä joka kunnassa jotta vuokralaisetkin tietäisivät ,mihin vuosien varrella maksetut rahat ovat huvenneet.

 2. Olen kanssasi samaa mieltä. Näin pitisi tehdä. Ei kai sitä mikään taho, puolue, edelliset yhtiöt, isännöitsijät tahi vuokralaisetkaan vastustaisi? ei. Ja jos , niin miksi?

 3. Pirkko Niiranen sanoo:

  Jäähallin ollut auki jo pitkään ja kyllä se mietityttää minne kaupunkilaisten ja muoden veronmaksajien rahato ovat menneet. Niillä on saatu uuset istuimet, jotka tällä kertaa ovat kaikki samaa sävyä. Muuten eroa ei edes vanhaan huomaa. Vanhan sama kattopalkki vuotaa edelleen samasta kohtaa; Ritari-aition edestä suoraan katsomoon. Onneksi tutut järjestysmiehet ovat kertoneet ”sisäpiirin” tietoa, että niitä paikkoja katsoessa housut kastuu, eikä se johdu pelaajista.
  Avoimuutta ja selvitystä varojen käytöstä, kiitos. Niin jäähallin kuin asunto-osakeyhtiöiden kohdallakin.

 4. Hannu Kärpänen sanoo:

  Vai sillai!! Täytyypi kysellä onko päällikkö ite, Jorma Hassinen, tilannut vuotavan katon ..

 5. läheltä seuraaja sanoo:

  Asunto-osakeyhtiöt ovat kuulemma mennyttä aikaa ja niiden toilauksiin ei sais puuttua, koska menneiden kaivelu on tässä liittymävaiheessa epäedullista. Kenelle?

Jätä kommentti

css.php