Helmiä ja sikoja

 Pakkanen on supistanut monen virkamiehen ja poliitikon aivoverenkiertoa. Ville Itälä päässee ennätysten kirjaan viemäriputkidirektiivillään. Brysselin-kortilla yritetään avittaa kokoomuslaista vaalikampanjaa. Täysi floppi.  Tämän jälkeen kokoomuskannatus ja viemäriputket osoittavat taatusti samaan suuntaan. Röh-röh.

 

 Kimmo Sasi sen sijaan analysoi yllättävänkin rehellisesti vanhas-jahtia. Korviini tarttui huikea näkemys sellaisesta jääviydestä, jonka yleisö näkee, mutta jota ei varsinaisesti ole, ja mikä siksi syntyy kuitenkin. Olen Sasin kanssa samaa mieltä. Tulkinnalle olisi käyttöä Hämeenlinnassakin. Helmi.

 

Yhdyskuntalautakunnan valmistelu ja esittelyperusteet 15.02 maanvuokra-asiassa ovat menneen maailman viime röhkäyksiä. Lautakunta sen sijaan oli ryhdikäs ja teki Helmi-päätöksen. Demokratia etenee väkisinkin Hämeenlinnassa. Helmi.  Ja miljoonapuistohankkeet. Röh-röh.

 

 Kaupunginhallituksella on sikamaisesti duunia konserniohjauksensa kanssa. Omaisuutta jaetaan yhtiöille sen kummemmin ohjeita antamatta. Tai ainakaan hyviä ohjeita antamatta. Omaisuus-helmiä saa myydä surutta alta tiskin ja alehintaan, jos ne on ilman saatu. Tässä kh:n tähänastiset ohjeet. Nyt on kuitenkin niin, että nopea ja salassa valmisteltu kauppa ei kannata. Mikään ei ole enää niinkuin ennen. Kaiken on muututtava. Se kannattaa oppia. Röh-röh.

 

 Puolalaisen tölkkifirman rantautuminen Hämeenlinnaan on todella Helmi-uutinen. Työpaikkojen saamista paikkakunnalle näinä ankeina aikoina ei voi liikaa ylistää. Tehtaan paikka olisi voinut kuitenkin olla rautatien päällä ,Vanajan rannassa. Siitä tölkkejä olisi ollut ekologisesti helppo jaella. Nyt kaljarekat kurvaavat täyden lastin purettuaan noutamaan tyhjiä tölkkiä paluukuormaansa Hämeenlinnasta. Kumia kuluu ja löpöä palaa. No, joku logistiikka siinäkin on. Helmi 

 

 

 

 

 

Jätä kommentti

css.php