Pikkujoulujen myrkylliset naiset

 Kautta historian on tiedetty naisten vaarallisuus – ja varallisuus. Tästä syystä miehet ovat joutuneet ottamaan naisia ja riskejä. Jopa riskejä naisia. Uusin tutkimus kertoo sen minkä karu todellisuus ja Suomi Filmit jo vuosikymmeniä sitten.

 Naisten meikit sisältävät myrkkyjä, joita kannattaa kavahtaa, jos aikoo sukua jatkaa. Sen ovat miehet jo pitkään tienneet. Silloin, kun ei ole ollut tarkoitus oikeasti sukua jatkaa on hankkiuduttu hyvin meikattujen naisten luo. Kai jo vaisto on sen miehille sanonut?

 Suomi-Filmin empiirinen näkökokemus paljastaa miesten vaistonneen ja ajat sitten miten huonosti meikit ja raskaus sopivat yhteen. Perinteisesti ilman meikkiä olevat torpparien akat ovat olleet aina tiineenä. Hienot herraskaiset kulmia mustanneet naiset harvemmin.

 Näin pikkujoulujen aikaan ja varsinkin kohta sen jälkeen on meikkiasiaan syytä paneutua siihen kuuluvalla pikkujouluhartaudella. Varsinkin, kun uusimmat tutkimukset kertovat myös vaatteiden sisältävän haitallisia,jopa myrkyllisiä ainesosia.

 Ilmeisesti ihmisten vaisto osaa tunnistaa vieläkin myrkkyjä , kuten luonnosta ennen.  Pikkujouluihin pukeutuvat naiset jättävät turhat hepeneet pois minimoidakseen myrkyt.

-Mahdollisimman vähän vaatetusta, ainakin erogeenisilla alueilla. Toisaalta he osaavat laskelmoida meikkien tuovan hyödyn ja haitat. Samalla , kun meikeillä voi haalia itselleen vähemmän varsinaisesti suvunjatkamiseen kiinnostuneita miehiä, voi meikkien asennosta touhuilun jälkeen lukea ilmaiseksi raskaustestin tuloksen. Jos koko homman jälkeen meikit ovat kohdallaan, on tuskin kannattavaa odottaa pidemmän päälle mitään erityistä. Sen sijaan,jos meikit ovat valahtaneet kymmenisenkin senttiä alemmaksi, on jopa melkein oletettavaa, että toiminta jatkuu ja suvun jatkaminen ja raskaus saattaa tulla kyseeeseen.

 Entä sitten pikkujoulujen jälkeen? -Sitten uuden vuoden jälkeen. -Ei tarvi akkojen enää roskiksia tonkia. Riittää , kun katsoo kuka ei ole enää meikannut. -Voi heti onnitella!

Jätä kommentti

css.php