Million dollar baby

 Kaikkein kallisarvoisinhan lienee kaikille Äiti. Äiti on ollut monen pesästälähtijän takuuna vielä pitkään aikuisenakin. Siis tuhlaripojan henkivakuutus. Tuhlari, Mr. Merisalo oli ottanut itselleen muualta henkivakuutuksen. Siis Elisalta, DNA:lta, kenties Soneralta. Sitä eivät vielä operaattorit ole mainoksissaan kertoneet. Uusi aluevaltaus operaattoreille kuitenkin.

Äiti on siis ykkönen. Hyvänä kakkosena tulee vaimo, niille, jotka ovat avion tyyneen satamaan purjehtineet. Jos liitossa tyrskyt ja tunnekuohut ovat lyöneet yli aallonmurtajan, niin sitten ainakin se vaimo on tullut tosi kalliiksi. Saattaa ylittää jopa Äidinkin kaikki limiitit. Tässä tapauksessa on usein väliä sillä, kumman puoleta kuumien aaltojen maihinnousu on tapahtunut.

 Tavalliselle golffarille on kai varoittavaksi esimerkiksi jo alkeisoppaan ensisivuille päivitetty varoitus golf-harrastuksen kalleudesta. Jos harrastuksen aikoo ottaa tosissaan, ei saa heti toisella reiällä jäädä kiinni. Ohjeen lopussa on teksti, ettei yhdellekään. Ja kuvassa tietty Tiger Woods. Ilman sponsorimainoksia.

 Poliitikkoihin tehdyt sijoitukset ovat nykyään poikineet vain palstamillimetrejä. Tuskin muuta, koska vaaleista on jo yli yhdeksän kuukautta.  Oli kyseessä ollut tavallinen , tai pimeä raha, niin järkiään ne ovat muuttuneet huonoiksi sijoituksiksi. Seuraava vaalikierros tehdäänkin Taavin , Kertun , Aslakin jne antaman yksityisen rahan turvin.

-On muuten vaikea etsiä uusia etunimiä, jotka eivät olisi jo sotkeutuneet vanhaan politiikkaan.  Iisakki olisi käynyt, mutta vasemmistohan on jo ammoisista ajoista syyttänyt Raamattua oikeiston vaalikassaraksi. Sari menetti mahikset jo Sarkomaahan. Harri meni Holkerissa, Hannu Takkulassa. Jne , jne. Ihan tollai äkkiä kun muistelin, niin jäljelle jää vielä ….Lulu

 

Jätä kommentti

css.php