Median Joulu-Matti-trauma

 Eikä taaskaan Matti kysynyt toimittajilta, koska saa leikkaukseen mennä! Ei edes sitä saako jatkaa, vai ei jatkaa Keskustan puheenjohtajana. Ei kysynyt. Julkea mies!

 Ja sitten menee vielä ilmoittamaan omista päätöksistään aatonaattona! Aattona jos olisi ilmoittanut, niin olisi voinut korniksi ja härskiksi sanoa. Ja vaatia eroa heti. Ei katsonut toimittajien kalentereita, ei. Vaikka hyvin tiesi, että jutut oli jo Jouluksi tehty valmiiksi, ja Lapin hanget lähestyvät muitakin kuin Lapin Kansan toimittajia.

 Mikä härdelli taas. Mainospaikat oli vaihdettava uusiksi. Kuopion eteläpuolella ajavat toimittajat saivat käskyn palata lähtökuoppiinsa ja toimitusten valot oli sytytettävä uudelleen. Kerrankin ihan oikeasti. Ja että haastatteluihinkin vasta tiistaina! Ketä kiinnostaa enää!! Ja kun ensi Juhannuksen asiat on pakko ratkaista nyt Jouluna, eikö niin!

 Esiin oli kaivettava jossittelujournalismi. Sitä voi tehdä ilman haastateltavaa. Ja ainahan voi arvuutella, mitä sitten tapahtuisi, jos Matti vastaisi tähän ja tähän kysymykseen näin ja näin. Ja siitä sitten silminnäkijän valaehtoiset lausunnot. Kaikki mielpidemittaajatkin ovat lomalla! Kyllä oli sikamainen ajoitus! Heikompiuskoiset alkavat jo arvostaa… ei sentään, kyllä toimittaja on sittenkin viisaampi,- pakko olla. Matin vika!

 Lapin Kansan toimittaja sentään hoksaa. Yksi henkilö voisi tehdä Joulunakin ovensuukyselyn Matin toimista lähes joka kodissa! -Joulupukki! Iloa kestää kuitenkin vain hetken, kunnes toimittaja tajuaa: Sehän on niin, että on vain yksi pukki, joka määrää ja toimittajatontut tekevät mitä ja koska pukki tahtoo.

 Rauhallista Joulua!

 

Jätä kommentti

css.php