Muutosvastarinta on In

  Vastusta sitä mitä voit. Ja sitä mikä on sinulle haitaksi. Ihan simppeliä. Niin se pitääkin! Se on oikein. Alkuihmisesi se vaan suojelee sinua. Luulit hetken ,että olit urbaani nykyihminen. Kehittynyt. Viisas, koulutettu ja muita fiksumpi.

Ehdit jo muutamaan kertaan haukkua ne tyhmät ,jotka  vastustivat muutosta. Kuntaliitoksia,globaalia kehitystä, vapaata maailmankauppaa tms, pienempääkin.. Vastustajat olivat luusereita. Mikä meni sinuun,kun kitapurjeet vilkkuen nyt vastustat eläkeuudistusta, etujen leikkaamista, yt-neuvottelujen lopputulosta yms.? Etkö näe ,että se on kehitykselle hyväksi? Tekikö geeniperimä sinulle yllärin? Katso polveutumistodistustasi! Palautan sinut puun oksalle.Ei siellä ole yhtään sukupolvea enempää nykyihmistä, kuin sillä sinun luuserillakaan. Vedit hetken aika hyvää feikkiä.
 Tai tämä jeppe, lady tai se sinun uskottu meppi tai kansanedustajasi. Hän on kerrankin kanssasi tasavertainen. Alkuihminen. Hän vastustaa apinan raivolla kaikkea ,mikä loukkaa hänen etujaan. Tai menestystään. Niin teit sinäkin ,kun hän sinua arvosteli. Hänellä oli taikasana. Hän käytti sitä: Sinulla oli muutosvastarinta! Hieno sana. Nyt se sana on hänellä. Voit hyvillä mielin sanoa sen hänelle. Voit vaikka ruveta kuvittelemaan sitä sanaa. -Ensiksi tulee vastarinta. Alkuihmiset olivat rintakehät vastakkain ja vastustivat toisiaan. Tappelivat. Siitä siis vastarinta. Ja se muutos. Se taas on nykyihmisen tajunnasta huomata kehitystä. Vaan ei ole suomalainen tarpeeksi kehittynyt ,kun ei ole tälle urbaanille tapahtumalle vielä verbiä laittanut. Vai pitäisikö sanoa: Muutosvastarinnatkaa!

Ole huoleti. Vastusta sitä, mikä sinusta pahalta tuntuu. Se on luonnollista. Sellaisia me olemme. Adrenaliini on paras kaverisi. Ja se idolisi siinä toisella oksalla.

 

2 kommenttia artikkeliin “Muutosvastarinta on In”
  1. Hannu Kärpänen sanoo:

    Kiitosta vaan! Sellaisia me olemme. Kaikki. Ja jouduinpa tarkistamaan tämän urbaanin merkkikielen , kun ei aikoinaan kuulunut edes valinnaisaineisiin.

Jätä kommentti

css.php