Lehdentekijällekin sattuu

 Tekijälle sattuu, ja niin myös lehdentekijälle. Tämänpäivainen Hämeen Sanomat tituleerasi allekirjoittanutta Antin-palstalla kaupunginhallituksen jäseneksi. Oikaistakoon kuitenkin ,ettei näin taida olla. Muuten Antti kirjoitti kuten olen tekstein lausunut. Nämä sananparret, sananlaskut ja muut kuvakieliset sanonnat auttavat meitä helposti mieltämään tarkoituksiamme, toivottavasti. Kuten siis ”tekijälle sattuu”  -ymmärrettävää,en siis ota sitä niin vakavasti. Mukavia juttuja suomenkielessä. Vanhanajan ADHD na olen mieltynyt esim siihen lyhyeen määritelmään ,mikä on älykkään ja viisaan ero. Suomenkieli voi sanoa sen kuvainnollisesti suht jyhyesti: Älykäs selviytyy nopeasti siitä, mihin viisas ei koskaan joudu!      Okei , okei tiedän senkin: Tyhjät tynnyrit…

Kommentti artikkeliin “Lehdentekijällekin sattuu”
  1. Martti Haapoja sanoo:

    Kyllä, tekevälle sattuu. Miksi siis sitä ei ymmärretä siinä vaiheessa kun joku päättävän elimen henkilö tekee virheen? Virheet tarkoittavat, että jotain on tehty. Mitään virheitä ei varmasti satu jos ei koskaan mitään tee. Ihmiset ovat nopeita jakaessaan suosiotaan, mutta vielä nopeampia jättäessään susien armoille sen, kuka on tehnyt virheen. Syyttävä sormi on olemassa aina.

Jätä kommentti

css.php