Rutinat pois ja töihin!

   Ensimmäiset poliittiset narisijat ovat laman kourissa heränneet puolustamaan kuka mitäkin reviiriä. Lamaleikkuri iskee! Taisivatpa itse haluta päättäjiksi. Niin muuten minäkin. Nyt on vaan tultu siihen pisteeseen ,että tämänhetkisiltä päättäjiltä vaaditaan myös reaalitalouden lukemista. Kaikki me tiedämme ,että lapset, vanhukset ja heikko-osaiset pitää hoitaa kaikkina aikoina. Kaupunginvaltuutetuilta odotan kieli todella pitkällä sitä kuuluisaa priorisointia, kun se hetki taas koittaa.Saavatko veljet vasemmalla ja siskot oikealla sanoa oman mielipiteensä, vai jyrääkö ryhmä? Ettei jää vaan kirjoitteluksi…

 Niin hieno asia kuin Verkatehdas onkin, pitäisi ”Venäläisestä kaksoislaskutuksesta” päästä Verkatehtaankin avustuksen ja ostopalvelutuen osalta pois. Tulisi heti paremmat vertailutiedot päättäjille. Pientä uudelleenarviointia eri yhtiöiden kustannusrakenteeseen jne. Siitä se lähtee.Ja kun kaupungilla on kerrassaan upea Ahveniston moottorirata-alue niin sen ympäristöluvan tarkastelun kanssa ei saisi sössiä. Riittävän pitkä tarkasteluväli ,ilmaisia korvatulppia narisioille ja yrittäjälle tukea kehittää kaikkien aikojen tapahtumakeidas. Hiihtoa, lumiveistoksia, ajoja, rock-konsertteja, senioriajoja jne… Ei näillä vielä lamaa kompensoida, mutta toivon siellä valtuustosalissa joskus kannustaviakin ehdotuksia tulevan. Voi kai joskus pistää paremmaksi kuin hallitus esittää!?

Ja ei sitten muuta kuin rutinat pois ja töihin. Valtuustossa on tällähetkellä uudistushenkistä porukkaa vähän joka ryhmässä. Ja ihan pienetkin ehdotukset ovat tervetulleita. Kaupunkilaisiltakin. Kai?

 

 

4 kommenttia artikkeliin “Rutinat pois ja töihin!”
 1. Elina Nieminen sanoo:

  AIVAN, VERKATEHTAAN AVUSTUKSIA OLISI SYYTÄ PÖYHIÄ.

 2. Pertti Mikkola sanoo:

  TOSI ON, TAISI TULLA VERKATEHTAASTA ”VELKATEHDAS”

 3. Nimetön sanoo:

  Apua!
  Kaikki vanha kulttuuri on katoamassa? Ahveniston ajot ovat käsite, jota voidaan kehittää monitapahtumaketjuksia vai mitä

 4. Nimetön sanoo:

  Kerrankin joku selkeästi kannustaa Hämeenlinnaankin kunnon kulttuuritapahtumia! Ahvenistolla ja Hämeenlinnalla muutenkin olisi hyvä mahdollisuus päästä ”maailmankartalle” tuomalla lisää kulttuuria Ahvenistolle sekä Verkatehtaalle. Toki kulurakenne on tehtävä tavallisenkin ihmisen luettavaksi ja selkeäksi. Ei huvit lamaa poista, mutta kehittämällä kaupunkia kehitetään työpaikkoja. Työpaikoilla maksetaan lainoja ja kulutetaan. Kuluttamalla laman muuttumaan taantumaksi.

  Myös tuloilla, joita kulttuuritapahtumat tuovat Hämeenlinnan uuteen kaupunkiin, taataan vanhuksille ja heikompiosaisille ”syrjäkylien” asukeille palveluita. Tiedän, että se ei noin yksinkertaisesti suju, mutta teknisen toteutuksen asiasta päättäville kunnan isille.

Jätä kommentti

css.php